Att välja den perfekta semestern hemma för dig

Semester är en integrerad del av våra liv, men man måste vara försiktig när du väljer ett fritidshus eller hotell för för din semester säsong.

Tänk om du hade din egen stuga eller lägenhet bara väntar på dig året runt. Du kan lägga till egna personliga detaljer och skulle inte behöva oroa sig för oförskämd personalen eller ens ruder gäster.

Lejon View – Kapstaden

Detta är en fantastisk del av Kapprovinsen och som tillsammans med den vackra lejonhuvud berg. Byggnaden ritades av en prisbelönt arkitekt och har en myriad av boendealternativ.

Venice Beach Eco Cottages – Los Angeles

Detta är en legendarisk semester plats för lokalbefolkningen och turister. Den eleganta Venice strand plats är det perfekta komplementet till denna miljövänliga semester boning. Med fullt sol nätaggregat finns tre lägenheter för kräsna resenären att välja mellan.

BA Paris Elegance Lägenhet – Buenos Aires

Totalt elegans representeras av denna argentinska lägenhet design. Det omvandlades från andra våningen i den gamla franska ambassadbyggnad från nitton tjugoårsåldern . Den nya konstruktionen har behållit några av de klassiska funktioner från sin ursprungliga skepnad och dessa har blandats med vissa moderna konstruktioner.

Chakrabongse Villas – Bangkok

Beläget bredvid den fantastiska Chao Phraya, dessa fyra lägenheter har en distinkt ö känner till deras aura. Det finns separata teman för alla treor boningar och var och en sover två.

Om du letar efter perfekt semester i sommar, Boka din resa idag med BravoFly, som har flyg och hotellinformation tillgänglig för alla större städer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *