Den bästa familjen resor spel att ta på semester

Vår familj älskar att spela brädspel och vi har en hel del av dem. Vi är väldigt tävlings inriktade, speciellt med vår favorit: Articulate, där mamma nästan alltid på det vinnande laget! När vår familj åker på semester, tar vi alltid med oss massor av spel – inte bara är de små och lätt att bära med sig, de är så mycket kul och man får variation från våra elektroniska enheter och böcker. Plus, att man får stora julklappar! Här är våra förslag på spel att ta med på semester.

Bananagrams

Bananagrams är en särskild favorit för mig, eftersom det innebär att tänka snabbt och strategisk planering. Även om spelet använder brickor, så tar vi med det på nästan varje semester. Det är så sjukt roligt och extremt portabel (det kommer i en bananformad väska). Målet med spelet är att bilda ett korsord med hjälp av alla dina bokstäver. Du kan ”dumpa” en och lägga tillbaka den i högen (men då måste du plocka upp tre nya), och när någon har avslutat sitt korsord, så måste alla andra plocka upp en till bricka tills de inte längre finns några kvar. Det blir mycket svårt i slutet när du måste passa in ett Q i din annars perfekt korsord!

Jag älskar det här spelet (möjligen eftersom jag är väldigt bra på det!), Och rekommenderar det till familjer med barn i åldern 8+. Vi spelar det en hel del, och tycker att det är stimulerande och spännande.

SET

”Set” är ett genialiskt och lysande spel i Unibet Online Casino, som vår familj har spelat en hel del under årens lopp. Målet är att skapa en ”uppsättning” av tre kort som antingen har liknande eller alla olika egenskaper. Exempelvis kan korten alla vara grön, av samma form, och är alla randiga. Det är svårt första gången du spelar det, men det blir gradvis lättare ju mer du spelar det. Vi älskar det, eftersom du verkligen måste tänka.

Donkey

Donkey är ett kortspel som kan spelas av yngre familjemedlemmar, men detta hindrade inte mig från att spela det med mina gamla vänner! Målet är enkelt; plocka ett kort från personen bredvid dig och försöka få ett par, men inte kortet med åsnan. Personen med åsnan i slutet av spelet är förlorare.

Det här spelet är perfekt för hela familjen, och blir överraskande och spännande. Vi har spelat det nästan överallt eftersom det är litet och portabel, och det kan spelas i fem minuter.

Word A Round

Word A Round är mitt absoluta favoritspel, eftersom det går snabbt och smärtfritt. Det finns kort med ord på dem, men du kan inte säga var de börjar och slutar. Målet med spelet är att räkna ut ordet är före dina motståndare, och därigenom vinna kortet. Den första personen med 10 kort vinner, även om vi ofta spela med hela uppsättningen.

Detta spel är förmodligen för personer i åldern 8 +, och jag kan inte betona hur briljant det är.

Vi älskar alla spel i det här inlägget och spelar dem en hel del – jag rekommenderar dem 100 %.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *