Grön arkitektur: Ändra hem design trender idag

Oavsett om du funderar på en renovering eller utforska designs för ett nytt hus, är en av de gemensamma förslag som du kommer att få både arkitekter och ingenjörer för att göra det adaptiva och miljövänliga. För dem som inte kan vara alltför benägen på de tekniska detaljerna i hem mönster, ”adaptiv” och ”miljövänliga” är bara ord, som också ofta tilltalar vara dyrt och komplicerat att uppnå.

Men med den ständigt föränderliga trender i hem mönster, måste vi börja utrusta oss med kunskap om ekonomiska ändå tryggt hem designval. Med detta kommer vi att försöka undersöka de grundläggande begreppen jordvänliga och adaptiva hem – två begrepp som är nära förbundna.

Miljövänliga Hem Design

Dessa mönster föds ur kampanjer i flera länder för en miljövänlig livsstil eller hållbar levande, vilket naturligtvis inkluderar egna konstruktioner. Tillsammans med detta, har yrkesverksamma inom hem konstruktion och design också innovativ deras kompetens att möta dessa nya standarder.

När vi talar om miljövänliga hem mönster, har detta en hel del att göra med de material som används för att bygga eller renovera huset. Till exempel har vissa arkitekter tränat användningen av biologiskt nedbrytbara material i hus interiörer.

 

Adaptiva Hem Design

Denna typ av heminredning behandlar två viktiga saker:

1) förmågan hos huset för att anpassa sig till förändrade livsstil dess invånare, och 2) förmåga huset för att anpassa och klarar de olika miljöförändringar.

Även arbetar kring begreppet hållbar livsstil, är dessa mönster tänkta att göra huset håller längre och familjen bor i det säkrare. Gemensamt för dessa bostäder är robust timmer och betong, isolerade paneler, och kupolformade tak. Denna typ av hus byggt har visat sig vara mer motståndskraftiga mot stormar, tornados och även jordbävningar av vinden Engineering Research Center. Med naturkatastrofer drabbar landet nästan varje år, lönar det sig att vara hårdare i byggmaterial som används för ditt hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *