Göna hem design trender

Inredning är ditt sätt att uttrycka sig till vem besöker ditt hem. Varje person har en annan smak, så att utforma ett hem kan ibland vara en svår uppgift. Naturligtvis finns det proffs som kan höra dina tankar och gör dem levande, men först måste du ha en uppfattning om vad du vill. Inredning är en ständigt föränderlig marknad, stilar kommer och går. Vad du än väljer, måste det vara något som du kommer att njuta av.

Austin är ett trendigt område som har utvecklats med tiden. Den största mode dessa dagar går grönt. Det tar bara några små steg för att omforma ditt hem i en grön sätt. Ett badrum kan nu få en ny utformning med hjälp av miljövänliga material och inventarier som kommer att minska din vattenförbrukning samtidigt som den är snygg.

Moen har släppt flera kranar som är godkända av EPA för miljövänlighet. För livsrum, leta efter företag som tillhandahåller material som är fri från kemikalier eller tillverkat av förnyelsebara ämnen. Mosaik bambu plattor kan användas för att piffa upp ett rum och naturfiber mattor eller bivax ljus göra för att spara extra.

Färg är naturligtvis ett stort beslut att tänka på hem redesign. I år har många lutade mot färger som valts från vardagen, till exempel din favorit garderob färger. Varför inte täcka dina väggar med färger som du använder för att täcka själv? Andra populära idéer här säsongen har varit färger valt att efterlikna naturen, inklusive färger som Afrikansk solnedgång och Open Savannah. Även livsmedel komma in på färgsättning. Vissa favorit mat inspirerade färger är Gazpacho och Dining Alfresco.

Neutrala färger har alltid varit en stapelvara, och anses fortfarande vara en god idé i ett hem för att möjliggöra det utrymme som skall kompletteras med stora accenter i metall eller silver. Båda är mycket populära teman i dessa dagar.

Bakgrund också göra en comeback den här säsongen. Time Magazine har dubbat det ”hip”, och även Oprah har uppmuntrat det på sin show. Dessa dagar, finns i många miljövänliga design tapet. De flesta är non-woven gjorda för att enkelt flyttas utan hålla sig till väggen själv med stor kraft.

Sömmarna blir praktiskt taget osynlig. Pappret är av naturliga och syntetiska material som finns i saker som tepåsar, och kan även rerolled för användning i ett annat rum eller hemma eftersom de är rivhållfast. För lite mer pengar, kan man välja en grön tapet tillverkad av naturligt texturerad sjögräs eller bambu. Dessa är nu i en myriad av färger såsom silver, violett och kiwi.

1 thought on “Göna hem design trender”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *