Spännande Stuga inredningsidéer

Kul juldekorationer kan göra ditt hem en levande tillägg till grannskapet utan förekommer ”klibbig”. Många har sett de bostäder som har alltför många vinka Santas och mer än en uppblåsbar snö glober, plast julkrubbor flankerad av renar. Du kan lägga till en sval, rolig look till ditt hem med liknande objekt utan ”korsa raderna”. Det är inte uteslutet att använda färdiga semester inredning eller göra ditt eget hem utsida. Så länge ljuset matchar, kan även de stora, flerfärgade lampor föra ut barnet i varje besökare, som behövs mer än någonsin dessa dagar där ekonomiska tider ha vägt på många så tungt.

Ladda upp ett parkerat släde och parkera den på gården

Dekorera en släde av rimlig storlek med förpackningar och band. Det finns ofta ingen anledning att sätta en enorm Santa i släden, eller till och med den mytomspunna renar, med släden är tillräckligt för att få ut budskapet. Barnen kommer att älska detta tillägg och fortfarande tänker på ett mycket liknande landning på deras tak med alla sina önskemål inuti.

Släden kan även göras helt enkelt genom en husägare som inte känner att de är särskilt praktiskt med en hammare. Använd plywood med små  spikar efter träet har förklippt av ett hem förbättring butik. På lokal utsmyckning butik finns idéer och mätningar för att ge presumtiva, kreativa sprit en väg att få ett verkligt one-of-a-kind smak till din gård. Måla släde röd när enkla, lätta bitar antingen limmas eller spikas ihop och spetsar den med ljus.

Ordna en Christmas Forest på gården

Du kan använda antingen en annan klippa träd, en som växer på gården, eller en prefabricerad version för att få en skogs typ utseende till ditt hem. Om du har kurage, kan du sätta upp några träd som matchar att ge ”Christmas skogen” typ av utseende. Detta är ett exceptionellt sätt i syfte att bygga ut ”en förtrollad jul skog” glänsande, tråd rådjur upplysta rådjur på samma sätt som julgranar.

Det behöver inte ens vara träd in i gården som ”visas” riktiga. Spiral, kan tråd träd införas som matchar de material som används för att göra ren. Återigen, som med träden, spelar storlek roll. Träden ska vara på rätt dimensionering som renarna. Det är en bra idé att också förena dekoration med ornament som har liknande färger. I innevarande år har det skett en förskjutning att använda nyanser av kallt vitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *